Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η
ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το Καφεκοπτείον Γ. Χαραλάμπους ιδρύθηκε το 1943 ως εταιρεία με την επωνυμία George Charalambous Ltd και είναι το πρώτο οργανωμένο καφεκοπτείο στην Κύπρο με Παγκύπρια δραστηριότητα. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, που ειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση του ομώνυμου καφέ Χαραλάμπους στην τοπική αγορά και το εξωτερικό, με μεγάλη και σημαντική ιστορία στην παραγωγή αυθεντικού κυπριακού καφέ.

Η George Charalambous Ltd έχει θέσει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις καφέ. Εκτός από τον κλασικό κυπριακό καφέ, η εταιρεία κυκλοφόρησε και άλλα χαρμάνια κυπριακού όπως τον El Primero που περιέχει, μεταξύ άλλων, ποικιλίες καφέ προέλευσης Κολομβίας και Αιθιοπίας που δεν χρησιμοποιούνται παραδοσιακά σε κυπριακού τύπου καφέδες, καθώς και τον καφέ Χαραλάμπους Ντεκαφεϊνέ, τον πρώτο παραδοσιακό κυπριακό καφέ χωρίς καφεΐνη. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό χαρμάνι Βραζιλιάνικου καφέ από τον οποίο αφαιρείται η καφεΐνη μετά από ειδική επεξεργασία με νερό, χωρίς χημικές ουσίες.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης στην αγορά τον στιγμιαίο καφέ Celest, τον καφέ espresso και φίλτρου Lavazza, όπως και το τσάι Ahmad Tea of London. Ακόμα, η George Charalambous Ltd παρασκευάζει και διανέμει τους ξηρούς καρπούς Λειβαδιώτη και τα γνωστά και αγαπημένα γαριδάκια Χαραλάμπους.

Η ανάληψη της διεύθυνσης από την τρίτη γενιά το 1997 βοήθησε σημαντικά στον εκσυγχρονισμό της εταιρείας. Έγιναν σημαντικές επενδύσεις σε μηχανήματα, αυτοματισμό και λογισμικά, αλλά και αλλαγές στην οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας που βοήθησαν ουσιαστικά στην ανάπτυξη, διατηρώντας ταυτόχρονα τις παραδοσιακές αξίες της.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον καφέ, και αυθεντικά ποιοτικά προϊόντα σε τιμές προσιτές για όλους τους καταναλωτές, να διατηρούμε την παραδοσιακή γεύση του κυπριακού καφέ αναλλοίωτη στον χρόνο και να καλύπτουμε ταυτόχρονα τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή με νέα προϊόντα και τύπους καφέ καθώς και με άλλα είδη στις κατηγορίες που δραστηριοποιούμαστε.

Η ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΛΗΔΡΑΣ 118

Διαβάστε Περισσότερα